Obavijesti

Noć knjige

Posted by () on 18-04-2014 at 9:21 AM
Obavijesti >>

Ovogodišnja Noć knjige održat će u 156 gradova i mjesta širom Hrvatske, s najvećim brojem programa u Zagrebu. Čak 370 sudionika (knjižnice, knjižare, nakladnici, odgojno-obrazovne ustanove, kulturni centri, muzeji, galerije, udruge pisaca i ljubitelja knjige i dr.) pripremilo je više od 700 programa. Čitaonice i pričaonice za najmlađe, kreativne radionice, kvizovi, nagradne igre, dramske izvedbe, glazbene slušaonice, javna čitanja, projekcije filmova, Bookcrossing, ali i klasična predstavljanja knjiga, druženja s autorima i zalogaji za ozbiljnije književne sladokusce – sve to posjetiteljima će biti ponuđeno na bogatom „knjiškom meniju“.

 

U Noći knjige 2014. sudjelovat će više od 200 pisaca; brojni urednici, prevoditelji, glazbenici, glumci, izvođači, ali i meteorolozi, muzealci, entuzijasti; javne osobe koje gaje interes za knjigu i pisanu riječ.

 

Brojne knjižare i antikvarijati širom Hrvatske ponudit će prodajne akcije i popuste. Organizirani su i sajmovi knjiga, a velik broj knjižnica nudit će besplatan upis, vraćanje knjiga bez zakasnine i ostale pogodnosti.

Back